Pratonton Draf Atlanta 2007

atlanta

Anda boleh bertaruh bahawa Falcons tidak akan menghabiskan pilihan pertama mereka dari pertahanan dari Virginia Tech untuk ketiga kalinya dalam empat tahun kerana tidak ada Hokie di Kelas 2007 yang mempunyai kelayakan untuk pilihan keseluruhan ke-10. Mereka mungkin memutuskan untuk bertahan dari tempat lain.

Jurulatih Ketua Baru Bobby Petrino adalah jurulatih yang menyinggung perasaan dan membuat orang  download mega888 for android ramai percaya bahawa pilihan pertama akan dilakukan pada bahagian serangan bola. Pada hakikatnya, Pengurus Besar Rich McKay akan terus mendapat ucapan akhir pada hari draf. Rekod jejaknya dengan Atlanta dan sebelumnya dengan Tampa Bay mengatakan bahawa dia akan menghabiskan pilihan pertama pasangannya di bahagian pertahanan bola. Masalahnya adalah hakikat bahawa Atlanta mempunyai keperluan terbesar di garis serangan dan di lini belakang.

Mike Zimmer, Koordinator Pertahanan baru dari Dallas, merancang untuk mempertahankan pertahanan 4-3 yang bermaksud bahawa mereka dapat menjaga personel yang sama untuk sistem ini. Dia selalu mencari tujuan pertahanan, terutama ketika Patrick Kerney tidak menandatangani semula dan merupakan Seahawk untuk tahun 2007.

Pengacara Milloy membantu dengan pertahanan bertahan musim lalu, tetapi dia akan berusia 34 tahun pada musim 2007 dan dia dan keselamatan bebas Chris Crocker berjuang keras melawan hantaran tersebut. Menggeser Jimmy Williams, pilihan utama tahun lalu, untuk membebaskan keselamatan menggantikan Crocker adalah pilihan yang sangat kuat untuk pasukan ini. Itu membuka pintu bagi Atlanta untuk memilih keselamatan LSU LaRon Landry pada pusingan pertama buat pertama kalinya dalam karier McKay. Florida Reggie Nelson juga bukan pilihan yang buruk, mengingat fakta bahawa McKay terkenal kerana mengambil pemain di Sunshine State.

The Falcons selalu menekankan larian, tetapi ada banyak kebimbangan menuju musim 2007. Warrick Dunn berusia 32 tahun dan akan menjalani pembedahan bahu dan Jerious Norwood, pilihan kedua tahun lalu, masih belum membuktikan dirinya sebagai pemain belakang. Petrino mempunyai hubungan dengan Michael Bush, bintang belakang Louisville dari musim lalu di Louisville. Sekiranya dia membuktikan bahawa dia telah pulih dari patah kaki yang diderita pada musim pembukaan Cardinals musim lalu, cari Bush untuk menjadi pilihan yang menarik di pusingan kedua dan seterusnya.

Amobi Okoye adalah yang terbaik dari bekas stud Louisville Petrino yang akan dipaparkan dalam rancangan tahun ini. Dia kagum dalam Senior Bowl dan banyak pakar sekarang menjadikannya tersenarai sebagai Top-15 pilihan. Masalahnya ialah mengatasi pertahanan bukanlah kedudukan yang diperlukan oleh Falcons. Perkara ini sepertinya tidak penting bagi McKay, yang memilih Anthony McFarland pada pusingan pertama, walaupun Warren Sapp sudah diangkat sebagai Tacka Bay’s Tackle pada tahun 1999. Dia tidak pernah membiarkan pemain yang berada dalam kedudukan tinggi tergelincir.

Bobby Petrino selalu terkenal dengan serangannya yang cepat. Ini adalah sebab lain mengapa hari Warrick Dunn terhad di Atlanta. Sekiranya Adrian Peterson entah bagaimana jatuh ke pilihan # 10, tidak ada kemungkinan Falcons akan mengalahkannya. The Falcons akan mencari garis ofensif yang lebih besar, meninggalkan kecenderungan garis pendek mereka dari masa lalu. Tali kiri Wayne Gandy berusia 36 tahun dan mempunyai masalah dengan perlindungan hantaran. Carilah Falcons untuk memberi sedikit penekanan pada kedudukan mengatasi untuk memberi masa Michael Vick dan syarikat untuk membuang bola. Mereka juga akan mencari penerima nama besar untuk membantu aspek ini, walaupun McKay belum bernasib baik untuk merangka kedudukan luas. Ini akan menjadikan Falcons sebagai pasukan dua dimensi, memberikan lebih tumpuan pada hantaran pada tahun 2007.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *